kanada göçmenlik başvurusu merkezimizde güvenle yapılmaktadır.

KANADA'YA GÖÇMENLİK BAŞVURUSU Merkezimizde Güvenle yapılır

İkinci PASAPORTUNUZ

Kanada Göçmenlik Yasası her geçen gün sürekli değişmekte ve Kanada vatandaşı olmak biraz daha zorlaşmaktadır. Başarılı bir birey olarak size ve ailenize Kanada'nın sağlayabileceği ekonomik ve sosyal istikrarı yakalamanız için Kanada'ya Göçmenlik Programları sizin için uygun olabilir. Doğru zamanda karar verip harekete geçmeniz, zaman gerektiren bu süreçte başarınızın sırrı olacaktır.


Kanada'yı yeni eviniz yapacak birçok yol vardır. En bilinen yollardan biri Kanada'ya "Nitelikli İşçi" olarak ve diğeri ise Üniversite veya Kolej öğrencisi olarak gitmektir. Kanada 2010'da 250,000 le 265.000 arası nitelikli çalışan, öğrenci ve aile fertlerini çekmeyi amaçlamaktadır.

Ayrıntılı Bilgi İçin: 0 212 252 90 35 -36 numaralı telefonlardan randevu alabilirsiniz.... Faks: 0 212 252 90 37

Kanada'nın yeteneklerinize ihtiyacı var

 

Kanada nitelikli çalışanlar için birçok iş olanaklarına sahiptir. Dünyanın her tarafından nitelikli işçileri kabul etmektedir. Bu tür göçü desteklemenin amacı Kanada'nın ekonomik büyüme ve gelişimine katkıda bulunacak iyi eğitimli ve çalışma niteliklerine sahip insanları oraya çekmektir.

Ne Gerekir?
Nitelikli çalışan kategorisinde başarı şansını elde edebilmeniz için: 

-Kanada Devletinin belirlemiş olduğu meslek gruplarından birine sahipmiyim ?
-Değerlendirmede 100 puan üzerinden en az 67 almak için gereken şartlar nelerdir ?
-Nitelikli bir işte en az bir yıl tam zamanlı olarak çalışmış olmak şartı hangi aşamalarda yeterlidir ?
-Lisans eğitimine sahip olmalımııyım ?
-Kanada'ya göçmenlik ve Kanada Vatandaşlık başvurusunda yaş sınırlaması varmıdır ?
-İngilizce ve/veya Fransızcayı ne derecede bilmem gerekir ?
-Kanada vatandaşı ya da Kanada'da oturum vizesine sahip bir akrabaya sahip olmak bir avantaj yaratırmı ?
-Kanada'ya göç edebilecek yeterli kaynaklara sahip olmam gereken tutar nedir?
-Sağlık raporu nasıl elde edilir ?
-Hangi şartlarda başvuru yapar isem başvuru şansımı arttırmış olurum ?
-Kanada'da çalışma izini nasıl alınır ?
-Eğtim amaçlı gidenlerin oturum izini almaları hangi şartlarda mümkündür ?
-Aile fertleri ile birlikte hangi aşamada Kanada'ya gidebiliriz ?

Randevu Almak İçin: 0 212 252 90 35 36 numaralı telefonları arayınız.